ΣΑΡΑΚΙΝΑΔΟ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Το Σαρακινάδο Ζακύνθου είναι ένα ήρεμο χωριό με καταπράσινο τοπίο, γεμάτο αμπελώνες κι απέχει 3χμ. από την βραβευμένη κοσμοπολίτικη παραλία Τσιλιβί, 3χλμ. από την πόλη της Ζακύνθου και 3χμ. από το λιμάνι.
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
Κέντρο χωριού
Σαρακινάδο 300μ.
Πόλη της Ζακύνθου 3χλμ.
Waret Park 500m.
Παραλία Τσιλιβί 3χλμ.
Λιμάνι 3χλμ.
Αεροδρόμιο 4χλμ.
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, WATER-PARK

Οι ιδιοκτήτες θα σας υποδεχτούν στις βίλες Αυγουστίνος με την μεγαλοπρέπεια και την ζεστασιά της Ζακυνθινής σπιτικής φιλοξενίας, θα σας παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα αξιοθέατα και τα πλούσια ιστορικά μνημεία του νησιού, σε κοντινή και μη απόσταση, θα διαβάσετε καταλόγους με τις διαδρομές και θα σας ενημερώσουν για τις αποστάσεις που θα χρειαστείτε με ακρίβεια.

Οι βίλες Αυγουστίνος προσφέρουν ηρεμία και ιδιωτικότητα, αλλά θα βρείτε στο Τσιλιβί -την τουριστικότερη περιοχή της Ζακύνθου τα τελευταία χρόνια- δεκάδες μαγαζιά τόσο για την έντονη ή χαλαρωτική διασκέδασή σας, όσο και για τα ψώνια σας.

Ιδανικός προορισμός για οικογένειες και παρέες, αφού συνδυάζει διασκέδαση, ησυχία ή ένταση, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και παρέχει ποικίλες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.
  
Φαρμακείο 200μ.
Φούρνος 200μ.
Super market AB 400μ.
Περίπτερο 100μ.
Mini market 300μ.
Νοσοκόμειο 1,5χλμ.
Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, η παραλία Τσιλιβί με χρυσαφένια άμμο και ακτή περίπου 2χμ. διαθέτει πολλές αθλητικές δραστηριότητες, ενώ το Water-Village σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από τις βίλλες, θα διασκεδάσει με μοναδικό τρόπο όλη την οικογένεια και την παρέα, προσφέροντας υπέροχες στιγμές κεφιού.

Όλο το νησί θα σας μαγέψει με τα ειδυλλιακά του τοπία, τα κρυστάλλινα νερά του και μια από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου το «Ναυάγιο της Ζακύνθου». Πλούσιο σε πολιτισμό και ιστορία, έχει να επιδείξει παγκοσμίου φήμης μνημεία, όπως μουσεία, μνημεία του εθνικού ποιητής μας Διονύσιου Σολωμού, κάστρα, το λόφο της Μπόχαλης με την απαράμιλλης ομορφιάς θέα, μοναστήρια κ.α.
2012 © By Elan Design
Βίλες Αυγουστίνος, Σαρακινάδο, Ζάκυνθος, Τηλ: 26950 63550,  MHTE: 0828K10000565400, info@apartments-zakynthos.gr